MYC-010 sırtınızı ve belinizi destekleyen özel tasarımı ile salonlarına modern bir hava katacak,.

MYC-010 sırtınızı ve belinizi destekleyen özel tasarımı ile salonlarına modern bir hava katacak,. 
Myc-103 kuafor koltuğu, Rahatlığınız için tasarlanmıştır, Sırt ve bel boşluğu için özel tasarım ve Sağa sola 360 derece dönebilme özelliği ile yerinizden kalkmadan işlerinizi rahatlıkla halletmenize yardımcı olacaktır.

Gövde: Özel dikim, 1.sınıf Suni Deri (sınırsız renk seceneği) , Dökme sünger(Kalıp Sünger), Sag’dan ve Sol’da ice doğru müşterilerinizin tam olarak oturacak kaplayan,  G-Kol özelliği, 25 cm eğime bilme özelliği, ve müşteri saç ve sakal tıraşı yaparken müşterilerinizin baş kısımının düşmemesi için özel olarak üretilen  başlık mekanizması, sayesinde hem siz hem de müşterilerinizin memnun kalacagı,hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür.

Mekanizma: MYC-010 Tek Kol mekanizma sayesinde geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir.Yükseklik ayarlı amortisör, altan basarak yükseklik hareketi ve Oturma ve sırt bölgesi yarım olarak geriye yatma beşik hareketi yapabilmektedir. (25 cm)
DİĞER  MODEL

Ayak :Hidrolikli olarak üretilmiş olup  Kare ve Silindir ayak secebilme özelliği mevcuttur, Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmez Sıvı ve nem temasından etkilenmeyerek sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir.

Teknik Özellikleri : Derinlik : 56 cm  Boy : 95 cm  En :63

Yorumlar